Koiran tasapainoinen ruokinta – Neuvontaa

lemmikin-ruokavalion-suunnittelun-hoitokayntiKoiralle suunniteltava tasapainoinen ruokavalio on yksilöllinen ja juuri kyseisen yksilön tarpeita vastaavaksi laadittu. Yhdelle suunniteltua ruokintaohjeistusta ei siis ole mielekästä toteuttaa sellaisenaan muille koirille. Tasapainoisen ruokavalion muodostamiseksi tarvitsen tietoja koiran mahdollisista oireista ja käyttäytymisestä, eläinlääkärien hoitotoimenpiteistä sekä aiemmista ruokavalioista ja muusta taustasta. Minulle on tärkeää tavata koira aina henkilökohtaisesti, jotta pystyn muodostamaan näkemykseni koiran kokonaisvaltaisesta voinnista.

Tapaamiskäynnille olette tervetulleita hoitovastaanotolleni Ylöjärvelle, yhteisesti sopivan ajan voimme sopia puhelimitse tai sähköpostilla. Ennen tapaamiseen saapumista kannattaa täyttää esitietolomake, jotta koiran kaikki nykyiseen kuntoon vaikuttavat seikat saadaan huomioitua.

Ensimmäisellä hoitotapaamisella tutkin koiran olemuksen, keskustelen omistajan kanssa hänen näkemyksestään tilanteesta ja toiveista ruokavalion suhteen sekä laadin hoitosuosituksen. Hoitosuosituksen saa aina mukaan kirjallisena, sisältäen ruokintaohjeistuksen ja suositeltavat ravintolisät annostuksineen. Ensimmäiseen tapaamiseen menee noin kaksi tuntia ja hinta on 65 € (sis. alv 24%).

Seuraavat tapaamiskerrat riippuvat koiran kunnosta, seurantakäyntejä tarvitaan kuitenkin aina yksi hoitovasteen varmistamiseksi. Seurantakäynneillä huomioidaan koirassa tapahtuneita muutoksia ja tarkistetaan noudatettava hoitosuositus vastaamaan nykyistä tarvetta. Kontrollikäyntiin on hyvä varata aikaa noin 0,5-1 tuntia ja hinta on 40 € (sis. alv 24%).